Milyen fajta hörcsögöt vegyek?
Olyat szeretnék amelyikkel jó játszani, nem pörög túl és nem túl lusta. Nem túl hangos.
Még egy kérdés: Ha a szobámban lesz (ott ahol alszom) zavarni fog?
Aranyhörcsögöt kérj szerintem is.Volt törpehötim is,de ők nem azok a "kezembe veszem,megszeretgetem őket" tipusok.Meg nem olyan bújósok. Viszont az aranyhörimmel esténként együtt nézzük a tévét,sokat játszunk,tavasszal meg nyáron kiviszem kicsit a parkba,ott elvan,kicsit rágcsálja a füvet,madárkák hangjára neszel.Én addig a pokrócomon fekszek és nézek a telómon egy filmet mondjuk,és jön a höri is,ő is nézni(imádja a filmeket,szereti a színest,meg ilyesmi:D:) ) ha napozok,a hasamra fekszik ő is napozni,ha almát eszek,akkor övé az alma magja, ha ropit eszek abból is kap,stb,stb.
De a törpehörikkel ezt nem igazán lehet,mert kicsik,hamar kiszöknek a kezedből,villámgyorsak...................
Aranyhöriiiiit kérj!!!!!!!!!!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!