Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért nyalja a kezem a tengeri...

Miért nyalja a kezem a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13.22 >>> Igen is a bizalom! És légyszíves ne gyere ide be hülyeségeket válaszolni, mert azzal elbizonytalanítod a kérdezőt. A nyaldosás a bizalom jele. A bizalom meg nem függ össze az aggyal mert az egy ÉRZÉS. Úgy látszik itt nem a tengerimalacnak, hanem neked van borsónyi agyad, hogy ezt sem fogod fel.
2009. dec. 3. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
És még annyit hozzá tennék, hogy egy hülye is tud érezni. A szellemi fogyatékosok is tudnak érezni, szeretni, bízni. Valamiről nagyon rosszul tájékoztattak téged...
2009. dec. 3. 14:47
 13/17 anonim válasza:

ha uborka-illatot érez a kezemen akkor erősen foggal kóstol... hátha van nálma uborka :D

amúgy igen... szereteből nyaldos

2010. máj. 19. 10:31
 14/17 A kérdező kommentje:
köszike....csak azért kérdeztem mert nemvoltam benne bisztos
2010. máj. 19. 15:48
 15/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 19. 15:49
 16/17 anonim válasza:

az én malacom is mindig nyalogatja a kezemet.

főképp akkor amikor kiveszem,törökülésbe ülök,odafut az ölembe a két első lábát a tenyerembe teszi, és úgy nyalogatja a kezemet. hihetetlenül édes. :)

2010. nov. 5. 23:44
 17/17 Claudia Horváth válasza:
Nekem is szokta nyalni a kezem :) Éppen most is azt csinálja, és én ma még nem ettem semmit szóval nem hiszem hogy azért lenne mert kaját érez rajta :) Ja és az arcomat is szokta nyalni :) nagyon aranyos olyankor, és hozzám szokott bújni közbe, lehet hogy tényleg a szeretet miatt csinálja ezt. :)
2014. aug. 19. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!