Miért nyalja a kezem a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 21:18
1/17 anonim válasza:
Mert érez valami szagot a kezeden :)
3/17 anonim válasza:
21.24 -nek van igaza. az bizalom, és a szeretet jele. nekem is nyaldossa a degum a kezem miután simogattam pár percig. így próbálja "meghálálni" a gondoskodást, csak hát mást nem tud tenni minthogy nyaldos :)
4/17 anonim válasza:
helyesbítenék, a degum nem nyaldos hanem finoman rágcsál :D egyre megy
5/17 A kérdező kommentje:
koszike szépen :) ....erre nem is gondoltam :) .....még csak 3 hete érkezett hozzánk :D .....de nálatok is előfordul hogy közben egy kicsit erősebben is megkóstol? :D
2009. nov. 28. 18:46
6/17 anonim válasza:
Persze a bizalom :) A tengerimalacnak kb akkora agya van mint egy fél borsónak :)
Azért nyaldossa mert érez valami szagot a kezden, lehet hogy ettél előtte valamit aminek még a "nyoma" ott van a kezeden. Azért kóstol meg néha :)
7/17 A kérdező kommentje:
előtte többnyire kezet mosok amikor kiveszem a helyéről.....de ahányszor kiveszem,annyiszor nyalogatja a kezem....lehet hogy mind a két variáció benne van :)....de azért köszike hogy segitetek :D
2009. nov. 29. 13:48
8/17 anonim válasza:
Szia. Biztosan azért is csinálja mert szeret, de az is lehet hogy azért nyalja a kezed mert sós (ha megnyalod a kezed érezheted hogy picit sós ízű), ezt a bőr ph magyarázza, nemtom pontosan elmondani. Szóval lehet hogy meglephetnéd a kis szőrgolyót egy nyalósóval, gondolom van tengerimalacoknak való.(vannak benne ásványianyagok,vitaminok)
9/17 A kérdező kommentje:
és állatkereskedésekben lehet kapni nyalósót?.....és ez mindég előtte kell hogy legyen?.....bocsi hogy ennyi mindent kérdezek,de még csak kezdő vagyok :) ....ja és KÖSZI a válaszokat :D ....sokat megtudtam :)
2009. nov. 30. 19:05
10/17 anonim válasza:
Ne vegyél neki nyalósót, a tengerimalacnak nincs rá szüksége. A kéznyaldosás igen is a bizalom jele, nekem is van 3 malacom és tenyésztő is mondta ezt, meg szakirodalomban olvastam. Ha kezdő malactartó vagy, olvasgass itt, irtó hasznos, én is innen tanultam csomó mindent: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!