Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsögömnek tettem be egy...

A hörcsögömnek tettem be egy wcpapír gurigát, majd egy kis idő múlva teljesen széttépte. Nem ette meg ugye?

Figyelt kérdés
eléggé beindult, ráncigálta, és nem találtam a darabokat:S ugye nem hamizta be ?:O
2013. dec. 25. 21:59
 1/5 |Orfeusz| ***** válasza:
100%
Nem eszik meg. Széttépik hogy fészket csináljanak belőle.
2013. dec. 25. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
megnyugtattál, köszi :) már van 1 sarka, ahol mindig tűr, emelett van 2 búvóhelye is, nem szeretheti őket?:S
2013. dec. 25. 22:07
 3/5 Cecília 39 válasza:
Nem eszi meg a wc papír gurigát,csak szétrágja.Az enyém is ezt csinálta és 2 nap után született 5 kis hörcsögöm oda,ahova bevitte a papír darabokat :-) De én nem tudtam,hogy terhes,mert előtte vettem őket kereskedésben!De ne féj,nem eszi meg..:-)
2013. dec. 28. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szétszedik kis db-okra, benyomják a pofazacskójukba, aztán ahol fészket csinálnak belőle, ott kiszedik és elrendezik maguknak. :) Egyébként a WC papír guriga azért is jó, mert ahogy kaparássza és rágja, kopik a karma és a foga is. De azért adj neki egy kis száraz kenyeret, vagy háztartási kekszet is, hogy legyen mit rágcsálnia! :)
2013. dec. 29. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta egyszer rajta is kaptam ahogy beviszi a hátába nagyon édes:) és nem eszi meg hanem kicsi darabokra szétszedi és beviszi a házába vagy kuckót készít. Nekm volt olyan hogy a vattából meg a gurigából nem a házba csinált helyet , hanem a forgácsba.
2014. jan. 2. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!