A hörcsögömnek van egy sarka a ketrecben, egy egész kis mélyedés, oda jár vakarózni és tisztálkodni, miért?
Kakit, és pisit nem találtam ott. Apró atkákat sem találtam, direkt néztem. Másnak is ezt csinálja a törpehörcsöge? (dzsungi) Szobatisztaságra hogyan nevelhetném? Van egy két alagútrendszer wc papír gurigákból. Általában bennük alszik. Reggelente a kakit ki szoktam rázni a kukába. Miért kakil bele? Néha még a tálkájába is belekakál, belepisil.
Ha egy sarokba üríteném neki a kakiját, vajon ott végezné a dolgát?
Nekem aranyhörcsögeim vannak (természetesen külön ketrecben) és nekik is van egy megszokott sarkuk ahol tisztálkodni szoktak mindig, ez hörcsögöknél így szokás. :)
Ők egy sarokra járnak pisilni, nem összevissza, tehát megvan a wc sarkuk és mindig oda járnak.
Gondolom a tied még nagyon fiatal lehet ha összevissza pisil, általában a nagyon fiatalok nem azonnal lesznek tiszták, de majd megtanulja vagy rájön. Bár törpehörcsög lehet nem olyan tiszta mint az aranyhörcsög.
Szia!
Az én hörcsögeim azok az etetötálba járnak tisztálgodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!