A hörcsögömnek eltört a lába. Mit csináljak?
Nagyon brutális volt. Egy napos ketrec, és reggel arra keltem hogy a hörcsög fejjel lefelé lóg, és mindkét lába beakadt az itatójába. A hörcsög is csak 3 napja van nálam, még azt sem engedi hogy simogassam/megnyugtassam. A lábai tök véresek, az egyik valószínűleg el is tört. Kiszabadítottuk, most eléggé bágyadt, de nemrég kivonszolta - szó szerint - magát és evett egy két magot, meg megitattam úgy hogy tartottam neki az itatót... Szerintetek mennyire súlyos az állapota? Tud vele mit kezdeni egy állatorvos? Nagyon nem szeretném ha elaltatná csak három napja van nálam... (egyébként a höri fél éves, az előző gazdájának már nem kellett ezért megvettem tőle)
Egész reggel miatta sírtam :( szerintetek mi lesz vele?
Szegény höri, jobbulást neki :W
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy meg tud gyógyulni, adj neki tejcsit, hogy a csontoknak meglegyen a megfelelő kálcium utánpótlás, és friss kaja!
Szerintem a doki megfogja tudni oldani!
Én az Exo-Pet Állatgyógyászati Centrumot javaslom, ha pesti vagy, vagy fel tudsz jönni. Róluk jókat hallottam, és kifejezetten egzotikus állatokkal foglalkoznak.
Elaltatták. Azt hiszem jobb is volt neki így. Azt mondta az orvos, hogy az egyik lábát vergődés közben annyira ripityára törte hogy azt már csak amputálni lehetett volna. Azt meg is csinálta volna, de a másik lába teljesen szétroncsolódott mert teljesen lenyúzta róla a bőrt, és azt mondta hogy nem tudott volna máshonnan bőrt levenni. Szóval reménytelen volt. Remélem most egy jobb helyen van és már nem fáj neki... 3 napot volt velem....
Azt hiszem többet nem fogok ketrecben állatot tartani...
Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!