Mi a legjobb egércsali?
Sziasztok!
Amennyire lehetett, átolvastam az ezzel kapcsolatos kérdéseket, bár valamitől nem sokat találtam, így megpróbálkozom egy kérdéssel.
Én nagyon sajnálom ezeket a kis állatkákat, de a párom nagyon fél tőlük. Tegnap este találkoztam eggyel a fürdőszobában, aztán a konyhában is hallottam, hogy akció van. A szobában is láttam, amint éjjel elosont az ajtó előtt. Ugyan elképzelhető, hogy egyetlen példányról van szó, de akkor ilyen bátor és szemtelen példánnyal még nem találkoztam. Hajlok arra, hogy többen vannak.
Vannak kis csapdáink, ki is pakoltam az éjszaka négy darabot, de egyik sem csábította őket. Kis szalámi darabkát tettem bele. Ma a párom egész napos szolgálatban van, így holnap délig kellene eredményt elérnem. Mit szeretnek a legjobban?
Ami per pillanat itthon található, és feltételezem, hogy szeretik: kukoricaliszt, tökmag és napraforgómag (mindkettő pörkölt, sózott, esetleg kibontom nekik), sajt, sonka, füstölt szalonna, kenyér, csoki.
Előre is köszönök minden javaslatot!
13:59
Szalonna: pipa!:)
Még várok továbbiakat is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!