Mi a legjobb egércsali?
Sziasztok!
Amennyire lehetett, átolvastam az ezzel kapcsolatos kérdéseket, bár valamitől nem sokat találtam, így megpróbálkozom egy kérdéssel.
Én nagyon sajnálom ezeket a kis állatkákat, de a párom nagyon fél tőlük. Tegnap este találkoztam eggyel a fürdőszobában, aztán a konyhában is hallottam, hogy akció van. A szobában is láttam, amint éjjel elosont az ajtó előtt. Ugyan elképzelhető, hogy egyetlen példányról van szó, de akkor ilyen bátor és szemtelen példánnyal még nem találkoztam. Hajlok arra, hogy többen vannak.
Vannak kis csapdáink, ki is pakoltam az éjszaka négy darabot, de egyik sem csábította őket. Kis szalámi darabkát tettem bele. Ma a párom egész napos szolgálatban van, így holnap délig kellene eredményt elérnem. Mit szeretnek a legjobban?
Ami per pillanat itthon található, és feltételezem, hogy szeretik: kukoricaliszt, tökmag és napraforgómag (mindkettő pörkölt, sózott, esetleg kibontom nekik), sajt, sonka, füstölt szalonna, kenyér, csoki.
Előre is köszönök minden javaslatot!
A rózsaszin egér-és patkányméreg granulátumot ajánlanám. Ezt nagyon szeretik... Ettől az egérkék szép lassan meghalnak belső vérzésben, fájdalom nélkül.
A ragasztóval nagyon megjártam. A padláson fogtam vele ugyan egeret, de két kismadár is ott lelte halálát a ragasztón. Ezért nem teszek többet fel ragasztót.
A ragacs nem jó, anyu ragacsot használ. Az egér simán letépte magát róla (félig megnyúzva önmagát), majd összeragacsozta a fél konyhát.
Én a nagypapa módszerére esküszöm: dió + befőttesüveg :)))))
A ragacs állatkínzás, aki hallót már egeret visítani, amikor beleragad az tudja, sokkot kap, jó esetben meghall, rossz esetben egy napig visít, és agyonkell csapnod.
A méreg szintén nem jó, mert megeszi, és megdöglik valami lehetetlen helyen, a szag pedig elviselhetetlen.
100Ft egy egérfogó, tegyél bele szalonnát, ez 100%-ra bejön, a leghatásosabb.
Köszönöm a gyors válaszokat!:)
A kérdésem az ételre vonatkozik. A kis csapdáink, amik vannak, roppant hatékonyak, már máskor is tömegével kaptam el velük egereket. Csak már nem emlékszem, mit használtam akkor csalinak, és nem kérik a mostani szalámimat, sajtomat. Egérméreg kizárva, kutya van a házban, meg már hallottam olyant, hogy bepusztult a gipszkarton mögé.
Tehát finomságötleteket kérnék.:) Dió sajnos nincs kéznél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!