Mennyibe kerül egy kölyök patkány?
Figyelt kérdés
Nem kígyónak szánnám vacsinak, hanem tartani szeretném háziállatként:)2009. nov. 23. 12:33
1/10 anonim válasza:
kb.: 600-800Ft között mozog az áruk.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi ^^
2009. nov. 23. 12:50
3/10 anonim válasza:
A hugomtól ingyen is kaphatsz... Különleges patkányai vannak, nem a tipikus fehér.
4/10 anonim válasza:
attól függ, milyet szeretnél. viszont a patkány társas állat, kettőt ajánlott vásárolni (azonos neműeket), különben depis lesz és szomorú :(
és mindenképp tenyésztőtől vásárolj, a boltiak sokszor nem kézhez szokottak, harapósok.
5/10 anonim válasza:
Ismerek tenyésztőt, 300Ft darabja, egér pedig 150Ft.
6/10 A kérdező kommentje:
13:14: mit értesz különleges alatt?:)
utsónak: és tenyésztők hol vannak?
2009. nov. 23. 14:29
7/10 anonim válasza:
Nekem vannak patkányaim: husky mintás, fekete, drapp, barna, szürke, sima és dumbó fülű. Ha érdekel, írj privátot!:)
8/10 A kérdező kommentje:
írnék, de nem lehet...:D nem publikus a mailed
2009. nov. 23. 18:55
9/10 anonim válasza:
Én 300 ft-ért vettem Pukit. :-)
10/10 anonim válasza:
én 500-ért vettem de amit etetésre használnak azt 100-ért is megveheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!