Szerintetek haldoklik? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van két hörcsögöm. Az egyik lány, és Stellynek hívják. 2012 eleje körül kaptam. (Öregnek számít?) Szóval, azt vettem észre az elmúlt napokban, hogy a szőre másabb /ritkább, fakóbb/, kevesebbet eszik/iszik,le is van gyöngülve, és lassabban megy. Ezek mellett remeg és a szeme is félig be van csukódva. Haldoklik? :'( Kérlek minél gyorsabban válaszoljatok :(((2013. nov. 18. 16:17
1/11 anonim válasza:
Igen, lehetséges! Ahhoz képest szép kort megélt, a hörcsögöknél az egy vagy másfél év már jó kor. Készülj fel hogy valamelyik napon szépen elalszik majd!
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :'(
2013. nov. 18. 16:22
3/11 anonim válasza:
Sajnálom, szerintem haldoklik:'( Nekem is volt egy hörcsögöm, 3 évet élt.:)
4/11 anonim válasza:
Hát nem éppen hogy öregnek számit. Az én hörcsögöm 5 évig élt,és utánna voltak ezek a panaszok ami nálad.. de igen,hamarossan elfog pusztulni
5/11 anonim válasza:
Nem tudok hozzászólni, mert nincs és nem is volt hörcsögöm, de nagyon sajnálom, és kitartást neked és a hörcsögödnek is!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :/ Az 5 év tényleg elég szép kor! :)
2013. nov. 18. 16:58
7/11 anonim válasza:
Sajnos már nincs túl sok neki hátra. :((
Amúgy hörcsög átlag élettartama 2 év, jobb esetben 3 év.
Nekem a legtöbb hörim 2 évet nem élte meg, csak épp hogy majdnem.
De volt pár hörim aki tovább élt mint 2 de nem haladta meg a 2 és fél évet.
A mostanim 2 év 1 hónapos, ő az egyik olyan hörim aki ilyen "sokáig" él. Teljesen egészséges, csakis az öregség tünetei látszanak rajta, remélem még kihúzza egy darabig, jó lenne ha megélné a 2 és fél évet...
Aki írta hogy a hörcsöge 5 évet élt. Ezt nehéz elhinni megmondom őszintén. Biztos hogy hörcsög volt? És biztos hogy tudtad a pontos korát?? Milyen fajta hörcsög volt? Érdekelne...
8/11 anonim válasza:
igen biztos hogy hörcsög volt. És pontosan tudtam a korát.
törpe hörcsög
9/11 A kérdező kommentje:
R.I.P. Stelly :'((
2013. nov. 20. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!