Nyúl eszi az almot. Mit tegyek?
Ja majd alompelletet adok neki eszegetni... első válaszoló, gondolkozz egy kicsit mielőtt írsz mert egy kalap sz.rt nem ér a válaszod! A nyúl számára nincs ehetetlen, mindent megkóstol, úgyhogy nem fogok mérgező almot rakni a wc-be.
Másodiknak viszont köszönöm a választ! Ma már hagyományosan, szénát evett... remélem nem kapom rajta megint a wc-n. :D Bár néha egy-egy pellet talán még nem tragédia.
Semmi baja nem lesz, a szalmapelletet meg szoktak enni amugy is . Nyugi,a lepisilt pellet egyreszt szetmallik,masreszt annyira higienikus a tepsifules,hogy nem eszi meg.
Jelzem a barkacsaruhazakban lehet kapni tuzelesi pelletet 15kg-os zsakokban 1290Ft-ert , en azt hasznalom , tokeletes es hatodannyiba kerul,mint az allatkereskedeses verzio . Ez fureszporbol keszul es nem eszi meg :)
3.) oké, köszi, ez megnyugtató! :) igen én is a napokban jöttem rá, hogy ez teljesen ugyanaz! mekkora pofátlanság amúgy, hogy rárakják egy hörcsög meg egy cica képét és 3x annyiért adják...
4.) ne haragudj tényleg kicsit nyers volt a stílusom, félremagyaráztam magamban a válaszod. nekem a pellet jött be eddig legjobban, a forgács büdösödik és beleragad a bundájába, széthordja mindenhova
célszerű szénát tenni a nyuszi alá
( a szénát fertőtleníteni tudod úgy, hogy beteszed egy nejlonzacskóba, lezárod hermetikusan, s mikor elkezd párásodni a zacskó azután veszed ki a zacsiból majd teszed a nyuszi alá, ott olyan gáz alakul ki amely fertőtleníti a szénát) ha a szénát (fertőtlenített) teszed alá biztos hogy nem lesz semmi, baja, azt eheti nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!