Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2 tengerimalacom van. Mostansá...

LN09 kérdése:

2 tengerimalacom van. Mostanság elég furán viselkednek. Vajon miért?

Figyelt kérdés
Az egyik állandóan vísit, ha kell ha nem. Hiába adok nekik enni, csak visítanak és visítanak. A ketrecüket bevontam fóliával, hogy ne fötörjék ki az almot, de azt is megrágják. Nem lehet velük bírni és már nagyon zavaróak. Nekem kell bemennem a hálóba ha nyugodtan akarok tv-zni vagy bármit csinálni. Egy kis neszre is hangos visításba kezdenek...
2009. nov. 17. 14:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És eddig meg két évig jól csináltam?! Ez nem ettől van tuti.
2009. nov. 17. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:

hát, a mi malacaink akkor visítanak, ha örülnek! Ha megjövünk, ha hozzuk a répát(nem éhes, csak extra finomság. Vagy epret kap, friss füvet. A mieink ilyenek. El tudom dönteni, hogy örömében visong-e!

pl. visong, ha szombaton hazajövünk a piacról. NEM éhes, csak előre örül, mert tudja, hogy a húsleveshez pucolt répa lesz.

És egy bizonyos Pink Floyd számra is visonganak.

2009. nov. 17. 20:50
 13/17 anonim válasza:
Pedig akkor nem tudom mitol lehet.
2009. nov. 19. 15:28
 14/17 anonim válasza:
Akkor tuti,hogy a fali miatt van.
2009. nov. 19. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:

szia!enyémek is mindig,nekem 2 nöstény van.kinyitom a spejz ajtót és olyan visításdba kezdenek hogy meg kell kocogtatnom a ketrec rácsát hogy abbahagyják!:D

az uborkát imádják(:

igaza volt ott valamelyik elöbbre levőnek hogy program kellnekik,elfoglaltság!kisállatba mindent lehetmár kapni:Damit el tudsz képzelni..de csinálhatsz is valamit..

különben az enyémek egész nap visongatnak ugy mint a tieid de nem tudm miért..zörög a zacsi akkor popcorn,dobálja a seggét,olyat ugrik olyan magasat..xD

ja és valaki nem tudja , egy kimondottan nagy és nagyfülü "malacka" az nem inkább törpenyúl?becsaptak engem?ne hari kérdező hogy itt teszem fel ezt a kérdés

de sok sikert kitartás a fólia..hm..nem tudom..szerintem nem olyan jó meoldás ink tegyél valami textiliát alá és azt minden nap kirázod ami ráment különben lehet hogy rossz párositásra tettél szert :O

bájbáj..

2009. nov. 19. 22:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Én nem tudom miért zavar mindenkit, hogy le vannak fóliázva! Aki akváriumba tartja a malacait ugyanúgy van. Nem az egész ketrecet borítottam be, csak az oldalát, ezen miért kell meglepődni? Az akvárium oldala sem szellőzik, hanem üveglap....
2009. nov. 20. 17:49
 17/17 anonim ***** válasza:

22:19 tegyél fel képet a 'nagyfülű' maliról!:)))

Kérdező: szerintem fordíts most rájuk több figyelmet! Lehet ilyen időszakot élnek!

2009. nov. 23. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!