2 tengerimalacom van. Mostanság elég furán viselkednek. Vajon miért?
fúúúú ez van velem is:S
úgy felidegesítenek...:@
adok nekik enni de dumálnak tovább-.-
az egyik a ketrecet rágcsálja...de annyit tudok,hogy a ketrecet általában azért rágcsálja,mert unatkozik.
hát ez a kérdés engem is érdekelne!
nekem hörcsieim vannak
A ketrecet azért rágják mert a rágcsálok foga folyamatossan nő ezért koptatniuk kell. nálam pont emiatt vannak terráriumban+ azt nem tudják kirágni és kiszökni:)
Sztem vannak korszakaik, talán majd kinövik. Az enyémek egy időben(2-en vannak) mindig összekaptak és megsebesítették egymást most már nem csinálnak ilyet elválaszthatatlanok külön fészekbe se mennek.
Örül, hogy meglát! Örömében visít. Foglalkozz velük, simogasd sokat, építs nekik malac-játszóteret(labirintust, bújócskát)és vedd ki őket a ketrecből. A nejlon ne legyen belül, mert a talpuk bepállik. A malacok kedvenc eledele a nejlonszatyort, nálunk legalábbis. De ismerek degut, aki hetente kap egy buszjegyet(megenni) mert annyira odavan érte :)
Van a malacaidnak rágófájuk? Fogat koptatni, szórakozni.
Gyümölcsfaágat hozz nekik!
Rejts el a ketrecben kis meglepi magokat, legyen mit keresni! köss fel répát úgy, hogy fel kelljen érte mászni! Csinálj nekik programot!
en mar regota foglalkozom tengerimalac tenyesztessel es eladassal ugyhogy szakerto vagyok ijen teren.
Ha ket malacod van akkor eleg valoszinutlen,hogy maganyosnak erzi magat.A problema nagy valoszinuseggel az lehet,hogy nagyon ehesek mert nem kapnak eleg etelt.Ha lefoliazod a ketrect akkor meg sokkal rosszabb lessz mert sokkal hangosabban kell visitaniuk ahhoz,hogy meghalld.Tehat adjal nekik minel tobb etelt(lehetoleg minel valtozatosabban)es vizet is adj nekik.Jo ha kicsit valtozatosabba teszed a ketrect vagy atrendezed kicsit.Tobbet kell veluk foglalkoznod(simosatni,fesulgetni)akkor szelidebb leszz.
Ha egyeb kerdeseid lennenek ezzel kapcsolatban nyugodtan irj privaltot.
elozo vagyok
annak aki azt irta,hogy oromeben visit a malac amikor lat azt uzenem,hogy nem ert ehhez.A malacok a visitast a gazdi figyelmenek felhivasara hasznaljak,a legkevesbe sem az orom kifejezesere.Ha meghalljak az eteleszacsko zorgeset vagy a hutto nyilasat az etetes elott.
Igazából ennél több kaját nem adhatok nekik, mert az kész anyagi csőd. Nem hiszem el, hogy éhesek. Egész nap esznek.
A foliázást pedig muszáj meghagynom, mert sokszor több alom van kint mint bent. Ettől nem lesz bajuk. Elég nagy helyen vannak, hogy szellőzzenek.
A másik meg, hogy olyan helyen vannak, ahol kilátnak és látják, ha a közelükben van valaki, meg érzik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!