Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ti hogy szoktátok?

Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
ti mennyi időre szoktátok kiengedni a hörcsögötöket?fél óra elég nekeik?
2013. nov. 9. 23:51
 1/5 anonim válasza:
A hörcsögök imádják, ha kiengedik őket, és legszívesebben kiengedve lennének egész nap, így tőled függenek: annyit legyenek kint, amennyi szabadidővel rendelkezel. Ők már 10 percnek is nagyon örülnek! :D
2013. nov. 10. 00:21
 2/5 Salx Narval ***** válasza:
Az enyém tavasztól ősz végéig kint van az udvaron. Éjszaka és reggel mászkál, napközben csak néha-néha jön ki a ketrecből. Télen amikor a lakásban van a mókuskereket tekeri, ilyenkor csak a takarítás idejére engedem ki. Azért azt meg kell említsem, hogy nagy többszintes ketrece van, tele érdekes mászókákkal alagutakkal(tengerimalacnak készült). Nyilván egy szűkebb helyen élőnek érdemes több szabadságot biztosítani.
2013. nov. 10. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én néhány órára este, sokszor már elfárad és csak ül egy helyben, amikor visszateszem mosakszik és lefekszik. :)
2013. nov. 10. 01:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönom a válaszokat!Nekem két szintes a ketrece van és abba igazából jól el tud rohangálni :)
2013. nov. 10. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:

20 percekre szoktam leengedni a hörcsögeimet persze külön-külön.

Először az egyik, aztán jön a másik. Meg most már van 3. hörim is, majd ha szelíd és nagyobb lesz ő is ki lesz engedve.

Aztán van úgy hogy egy hörcsög többször 20 percre van leengedve. Mert amikor az egyik a helyére kerül addigra a másik újra ki akar jönni. :)

Mindemellett hatalmas palotája van mindegyiknek, de én akkor is megadok nekik mindent amit csak lehet. Kell nekik a változatosság, az izgalom.

2013. nov. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!