Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nekem volt egy nagyon kedvelt...

Nekem volt egy nagyon kedvelt kis malacom és sajnos elveszítettem szegényt, de szeretnék egy új tengeri malacot és én egy akváriumban tartottam és azt mivel és hogyan kellene kitakarítani?

Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Minimum kettőt vegyél!

Am ecettel takarítsd ki.

2013. nov. 6. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
na jóvan azt sem tudod menyit tartottam te észlény és nagy 100 literes akváriumban tartottam
2013. nov. 6. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel egy malacot írtál, aminek gondolom most üresen áll a terráriuma amit kitakarítanál egy új tengerimalacnak.. ezek alapján az jön le, hogy 1 malac lakott az aksiban és most szeretnél még egyet annak az egynek a helyére.

Amúgy én csak tanácsot szerettem volna adni a malacka érdekében, nem értem miért veszed ezt személyes sértésnek.

Am az, hogy 100l-es nem sokat jelent, nekem van 70x40 cm alapterületű 100l-es aksim. Ez viszont ugyebár a malackáknak kicsi.

És megint csak hangsúlyoznám: Nem sértegetni akarlak, csak a malacok érdekében adok tanácsot.

2013. nov. 7. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az aksi méretéről egyébként előtte egy szót sem szóltam.. A nagy hely nem helyettesít egy malac társat.
2013. nov. 7. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Akváriumban? Az akváriumban víz van, hogy tartottál te abban malackát?

De mindegy. Másrészt: terráriumban NEM TARTUNK se hörcsögöt, sem malacot, sem nyulat! Te mit szólnál ahhoz, ha egy 0 szellőzésű helyen kéne szagolnod egész nap az ammóniagazdag pisidet??

2013. nov. 7. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:
kösznöm ezt a sok jó információt
2013. nov. 7. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!