Egy dzsungáriai törpehörcsögot tarráriumba vagy ketrecbe tartsam?
Szerintem a ketrec jobb mert jobban szellőzik és és nagyobba mozgás tere, mert a ketrec oldalán is tud mászkálni. Nekem már volt terráriumom is és ketrecem is és a ketrec akkor is jobb most is kint van a nappaliban egy kis dzsungáriai lakóval :D
kerék az teljesen mindegy
nekem ilyen van és kívülre mindig rakok egy törlőkendő gurigát szétvágva mert a hörinek kényelmesebb úgy futni és nem akad bele a lába.
Jó hörizést D:
Köszönöm szépeb a gyors választ. :) A ketrecbe milyen felszerelések kellenek? Mekkora ketrecet vegyek? Ilyen jó és elég nagy?: [link]
Enyi felszerelés ami benne van, ennyi elég?
ez egy nagyon jó ketrec :D jól fogja nálad érezni magát majd tegyél be neki WC papír gurigát azt nagyon szeretik és fogkoptatónak nagyon jó valamint a csont száraz kenyér is :D (1. válaszoló voltam)
ja és én a házikót alulra raknám mert szeretnek bele rakni almot és a szétszedett WC papír gurigát is és befészkelik magukat :D
Bocsi az árat nem néztem ha ennyit költesz rá akkor sokkal nagyobbat is találsz
ezen az oldalon nagyon jók vannak nagyobbak és olcsóbbak is mint a másik :D
Nekem ez nagyon tetszik. Mi a véleményed róla? A ház legallul lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!