(Ideg) beteg lett a törpehörcsögöm?
Elsőnek: Hát nem tudom, amikor elhoztam a tenyésztőtől, garantálta, hogy nem beltenyésztett. Bár papírt nem mutatott róla, mondani meg bármit lehet...
Másodiknak: Igen, él. Mondom, már egy ideje ezt csinálja, és igazából szép nyugodtan mindig behúzódik a házába, amikor már elfáradt, de talán egyre gyakrabban jön rá ez az amúgy sem normális viselkedés, azért kezdtem el aggódni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Tegnap az jutott eszembe, hogy lehet, hogy csak ennyire nem bírja a bezártságot és nem tud magával mit kezdeni, azért csinálja ezt. Úgyhogy elkerítettem neki kint a füvön egy kb. hatszor akkora területet, mint amekkora a terráriuma, raktam be neki zöldségeket meg akadályokat, amire fel tud mászni, és kint hagytam nagyjából egy órára. Tényleg jobb volt ott neki, jól kiszaladgálta magát, és talán összesen csak egyszer vágta magát hanyatt. Aztán bent, miután visszavittem, egész nap aludt, viszont este, amikor kijött a házából, ugyanúgy "megőrült". Aztán ma reggel észrevettem, hogy amikor hátra esik, közben kivétel nélkül mindig kicsit jobbra dől, és a mókuskerékben is, amikor fut, végig a kerék baloldalán van, a teste pedig, de főleg a feje, pont ugyanúgy jobbra dől, mint amerre esni szokott. Szóval egész biztos beteg. Csak azt nem tudom, hogy mi ez, meddig fog ez még romlani, és mennyire szenvedhet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!