Beteg a törpehörcsögöm? :S
Figyelt kérdés
vagy 4 napja többet alszik a hörcsögöm egész nap bent van a házába és csak egyszer vagy kétszer jön ki és este mikor kb. 2-kor felkelekmegnézem és akkor is bent van valami baja van? vagy normális?2012. márc. 6. 19:12
1/5 anonim válasza:
ha éjszaka is alszik akkor igen. az enyém egész éjszaka egy mókuskereket tekert amitől aludni sem tudtam
2/5 A kérdező kommentje:
mitől? mi baja? biztos hogy beteg ?
2012. márc. 6. 19:47
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy pont nem látod amikor meg épp játszik. Ha eszik rendesen és semmi más szokatlant nem veszel észre rajta, akkor szerintem semmi baja nincs, csak egyszerűen lusta, vagy unatkozik és ezért inkább bent marad a házikóban. Nekem is elő fordult már olyan, hogy az egyik hörcsögöm bent volt sokáig a házikójában, míg a többiek meg játszottak. Hát én is akkor aggódtam egy kicsit, aztán fogtam és megemeltem a házikó tetejét, hogy megnézzem mi van vele, azonnal mászott rámfele. :) És akkor letettem a lakásban és úgy el kezdett szaladgálni hogy csak na! Szóval semmi baja nem volt.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi egy kicsit megnyugtattál, mikor megzörgetem a forgácsot vagy a kaját akkor rögtön jön ki és végül is hogy eszük-e azt nem tudom mivel behordta a házikójába a kaját de mikor kijön akkor általában mindig eszik
2012. márc. 6. 20:04
5/5 anonim válasza:
A törpehörcsögök nappal aludnak és este nem. Este szoktak kijönni,ugyhogy ne aggódj, ha nappal folyton alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!