Görényt szeretnék. Írtok róla infókat? :D
Nem ő lenne az első állatom:D
15/L
Csomó hasznos dolog le van írva, jól gondold meg mielőtt beszerzel egy görényt, mert nem könnyű velük.
Nagyon - nagyon sokat kell velük foglalkozni, kíváncsiságuk határtalan, mindenhova/mindenbe be akarnak mászni:P Tényleg csak azoknak az embereknek ajánlom, akik nem "unják" meg az állatokat pár hónap után.
A kellemetlen szagával...hát meg kell barátkozni!!
Amúgy iszonyatosan jópofa állatok:)))))
Tényleg NE VADÁSZGÖRÉNNYEL kezd!!!!NEKEM VAN.Nem sok törődést,hanem TUDATOS törődést igényel...hidd el tudom....mi egy éven át infókat győjtöttünk míg a vadászgörénynél tettük le a voksunkat.Reggel énis elmegyek suliba,hazajövök,kicsit játszunk majd elvonul aludni....bezzeg ÉJSZAKA!!!na akkor van nagy világ XD
.Anyukám fél3-kor mindig felkel h megetesse:) akkor vagy 2 órán át játszunk :)
igen,fél3-kor fölkelünk,játszunk majd én visszaalszok.
Ilyen egy kisgürény:)
naponta 3* kell etetni kb.:görényfej nagyságút
De asszem én elb*sztam a nevelését XD
KÖVÉR,és kicsit lomha
de egészségesen dagadt :)(ha van olyan XD)
Ő előtte voltak/vannnak kutyáim,voltak békáim,hörcsögeim,halaim,papagájom
de NAGYONSZÉPEN KÉRLEK JÓL GONDOLD MEG EZT!!!
naponta minimum 15 órát alszanak,maximum 20-at
Mi nem ketrecben tartjuk,hanem szabadon DE VIGYÁZZ,MERT BEFÉR NAGYON KICSI HELYKRE IS!!!Ha elmegyünk akkor berakjuk a fürdőbe:).A fiúk kicsit sértődékenyek,de rendkívül MAKACSAK!!!Egyátalán NEM büdik de a "férfiaknak" van egy kis szaga:)ha kiivartalaníttod Őt akkor mézillata van!KOMOLY
NYERS DISZNÓHÚS NEKI !IS! HALÁLOS!!!!!!
INFÓK:
Ha még lenne kérdésed vedd fel velem a kapcsolatot rebeka1997@citromail.hu
12/L
Ja és pár kép az én DAGI Pepémről:
Ja,és Ő Szépségkirály volt Szegeden :)/Vadas kategória,1.helyezés/ :)
18:28-as vok:
azokon a képeken nem dagi,mert nem mertem Róle föltenni olyan képeket XD
méh mindig 18:28-as vagyok:
BAB,BORSÓ,KUKORICA,CITRUSFÉLÉK TILTÓLISTÁN!!!!!SZERETIK A DINNYÉT A SZŐLŐT DE MAGOK NÉLKÜL!!!!A TEJSZÍNHABOT IS BÍRJÁK,CSAK KEVESET ADJ NEKI/K!!!!
én elsőre fiút ajánlanék mert Ők bujósabbak:)
sok szerencsét a leendő gazdinak:)
ajánlanám ezt a könyvet:Szentesi Gyöngyi :Egy vadászgörény naplója
bocsiiii.....és még mindig 18:28-as vok::
az uborkát is szeretik kizárólag HÁMOZOTTAN!!!a szólót is HÁMOZOTTAN!!!!a babot,borsót meg a szőlő magjait,héját azért NEM eheti meg mert BÉLELZÁRÓDÁSA LESZ/HALÁLOS/!!!+haltak már úgy meg görik h gumis játékuk volt,és lenyelték vagy a játékukbal vmi sza*rság(bogyók) voltak,szintén BÉLELZÁRÓDÁSsal!!!nem póráz hanem HÁM: [link]
ja és kérlek NE ketrecben tartsd mindig mert akkor megvadul!!!ne az udvaron!!!!vagy ha ketrecben van akkor,akkor vedd ki amikor csak tudod!!NEM kutya hogyha elmenne akkor te csak hívnád Ő meg jönne!!!MAKACSAK!!!INTELLIGENSEK!!!!OKOSAK!!!!!NE félj tőle mert akkor ha nem veszed kézbe akkor MEGVADUL%%!!!!!!természetesen ne verd meg ha megharap AMIT TUDNAK ELÉG JÓL!!!SE orrpöci,SE tarkórázogatás!!!Annyit bírj majd elviselni hogy esetleg véresre harapja majd a kezedet!!!!nekem szokta,de NEM VAD!!játékból!!!Őneki az még játék hogyha teneked már véres a kezed!!!
Sok sikert!:)
Nagyon egyetértek a 18:28-assal,na meg a többi írásával.Hihetetlen hogy 12 éves.Márha nem a netről leste el a tippeket -.-"
A göriről meg annyit hogygyon aranyos. :)
19:53-as nem a netről "lestem" :)!
Ezt egy göritulajdonosnak mind-mind tudnia kell
húú köszönöm szépen ezt a sok sok infót:)
mind megfogadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!