Hogyan kell gondozni egy görényt?
Nagyon aranyosak de nem túl kényesek? Esetleg tapasztalatok, tanácsok? Mit és mennyit eszik milyen hely kell neki, ilyenekre lennék kíváncsi...
Előre is köszönöm a segítséget.
Minden kérdésedre választ találsz, nem kell ugráltatni ezért a többi embert. Tudom, hogy így kényelmesebb, de mivel nem te vagy az első, aki görényt akar tartani, a tapasztaltak mindent felraktak már a netre, épp azért, hogy tudj tájékozódni. Élj a lehetőséggel.
de kíváncsi lennék személyes véleményekre tapasztalatokra is. az itt feltett kérdésekre persze hogy az összes választ meg lehet találni a guglival, de nem ez a lényege a fórumoknak...
Azért köszönöm...
Szia.
Az előttem szólótól eltérően,szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.Tapasztalt görénytartónak mondhatom magam.Megosztom veled nagyon szívesen a személyes tapasztalataimat is.Kérdezz nyugodtan,amint időm lesz válaszolok :)
Igazából semmiféle tapasztalatom nincs a görényekről. Azt hallottam, hogy sokat kell sétáltatni meg hogy nem lehet sokáig a ketrecben tartani. Meg kicsit félek mert azt mondják nem egészen szelidíthető.
Mit és mennyit eszik és egyéb ilyen dolgok érdekelnének, amit egy kezdőnek érdemes tudni, mielőtt belevág :)
Én ketrecben tartottam és naponta 1,5-2 órát sétáltattam.
Minden nap egyszer adtam neki húst,száraztáp és víz folyamatosan volt előtte.
Nagyon szeretik a függőágyakat,ezt akár egy kispárna huzatból is meg tudod csinálni neki.
Fontos,hogy a ketrecnek a műanyag alja magas legyen,így nem tudja kikaparni a forgácsot/szalmát.
Nagyon játékos állatok,mozgékonyak,különböző trükköket is meg lehet tanítani nekik.
Én már nem tartok görényeket,mert egy időre besokalltam tőlük,néha nagyon fárasztóak. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!