Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan kell gondozni egy görényt?

Hogyan kell gondozni egy görényt?

Figyelt kérdés

Nagyon aranyosak de nem túl kényesek? Esetleg tapasztalatok, tanácsok? Mit és mennyit eszik milyen hely kell neki, ilyenekre lennék kíváncsi...

Előre is köszönöm a segítséget.

2011. máj. 3. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Minden kérdésedre választ találsz, nem kell ugráltatni ezért a többi embert. Tudom, hogy így kényelmesebb, de mivel nem te vagy az első, aki görényt akar tartani, a tapasztaltak mindent felraktak már a netre, épp azért, hogy tudj tájékozódni. Élj a lehetőséggel.

2011. máj. 3. 12:32
 2/6 A kérdező kommentje:

de kíváncsi lennék személyes véleményekre tapasztalatokra is. az itt feltett kérdésekre persze hogy az összes választ meg lehet találni a guglival, de nem ez a lényege a fórumoknak...

Azért köszönöm...

2011. máj. 3. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Az előttem szólótól eltérően,szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.Tapasztalt görénytartónak mondhatom magam.Megosztom veled nagyon szívesen a személyes tapasztalataimat is.Kérdezz nyugodtan,amint időm lesz válaszolok :)

2011. máj. 3. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából semmiféle tapasztalatom nincs a görényekről. Azt hallottam, hogy sokat kell sétáltatni meg hogy nem lehet sokáig a ketrecben tartani. Meg kicsit félek mert azt mondják nem egészen szelidíthető.

Mit és mennyit eszik és egyéb ilyen dolgok érdekelnének, amit egy kezdőnek érdemes tudni, mielőtt belevág :)

2011. máj. 3. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ketrecben tartottam és naponta 1,5-2 órát sétáltattam.

Minden nap egyszer adtam neki húst,száraztáp és víz folyamatosan volt előtte.

Nagyon szeretik a függőágyakat,ezt akár egy kispárna huzatból is meg tudod csinálni neki.

Fontos,hogy a ketrecnek a műanyag alja magas legyen,így nem tudja kikaparni a forgácsot/szalmát.

Nagyon játékos állatok,mozgékonyak,különböző trükköket is meg lehet tanítani nekik.

Én már nem tartok görényeket,mert egy időre besokalltam tőlük,néha nagyon fárasztóak. =)

2011. máj. 4. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A neten lévő leírások is tapasztalatokon alapulnak... Amúgy meg könyveket írnak a görénytartásról, itt válaszokban elég nehéz mindent leírni...
2011. máj. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!