Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Csuklyás patkányt kedvencként...

Csuklyás patkányt kedvencként lehet venni attól, aki elvileg hüllőknek szánja a patikat?

Figyelt kérdés

Hát,szerintem nem sok az esélye hogy jó lenne ha tőle vennék.Itt a link,nézzétek meg:

[link]

remélem megtudjátok nyitni!:)de ha nem akkor az apród.hu-n van,Debrecenben.Azért is kérdezem ezt,mert egy oldalon láttam,hogy hüllősboltokból is belehet szerezni,nézzétek meg:

[link]

A csuklyás patkány beszerzése cím alatt.Előre is köszi!Elnézést a helyesírási hibákért,vagy a rossz megfogalmazásért!

#patkány #beszerzés #hüllősbolt
2013. okt. 23. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek rossz körülmények közt tartott állatok, sokszor rengeteg van egy kis helyre zárva, szaporodnak összevissza, mert nem számít, hiszen kaja lesz belőlük...

Az ilyenek gyakran betegesek, félnek az embertől. Szereztem már ilyen helyről patkányokat, kettőt is, az egyiknek rendellenesen fejlődtek a fogai, befelé az ínyébe, ebbe belehalt 1 évesen. A másik daganatos volt, abba halt bele. Egyik sem szokott meg engem. Gyakran haraptak. Szóval nem ajánlom, ezek után én igazi tenyésztőtől vettem csak állatot, aki szereti őket, és kedvencként tartja, ezeknek sosem volt semmi bajuk még eddig. Egészségesek, barátságosak. Nagy különbség.

2013. okt. 23. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2013. okt. 23. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék és felgyújtanám ezt az embert...
2013. okt. 24. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha patit szeretnél nézz fel facebookra: Ratmania vagy PatkányVarázs csoportba. Először tájékozódj és utána nézz szét csoportban vannak most kicsik, jó helyről, vannak debreceniek is a csoportban!
2013. okt. 24. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi! #2,persze,én is megtenném,nyugodj meg!
2013. okt. 27. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!