Csuklyás patkányt kedvencként lehet venni attól, aki elvileg hüllőknek szánja a patikat?
Hát,szerintem nem sok az esélye hogy jó lenne ha tőle vennék.Itt a link,nézzétek meg:
remélem megtudjátok nyitni!:)de ha nem akkor az apród.hu-n van,Debrecenben.Azért is kérdezem ezt,mert egy oldalon láttam,hogy hüllősboltokból is belehet szerezni,nézzétek meg:
A csuklyás patkány beszerzése cím alatt.Előre is köszi!Elnézést a helyesírási hibákért,vagy a rossz megfogalmazásért!
Ezek rossz körülmények közt tartott állatok, sokszor rengeteg van egy kis helyre zárva, szaporodnak összevissza, mert nem számít, hiszen kaja lesz belőlük...
Az ilyenek gyakran betegesek, félnek az embertől. Szereztem már ilyen helyről patkányokat, kettőt is, az egyiknek rendellenesen fejlődtek a fogai, befelé az ínyébe, ebbe belehalt 1 évesen. A másik daganatos volt, abba halt bele. Egyik sem szokott meg engem. Gyakran haraptak. Szóval nem ajánlom, ezek után én igazi tenyésztőtől vettem csak állatot, aki szereti őket, és kedvencként tartja, ezeknek sosem volt semmi bajuk még eddig. Egészségesek, barátságosak. Nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!