Milyen sajtot adjak a hörimnek?
pl. trappista, ömlesztett, edami...!??
milyet?? melyiket??
(Első válaszoló)
Igazad van,fehérje kell!:)Fehérjéhez juthat a höri a természetben pl a cseresznyekukacból vagy esetleg valamilyen lárvàból.A cseresznyekukac az tényleg jó,én már ki is próbáltam.Fogalmazzunk úgy,hogy a hörim hősiesen megküzdött a kis kukacocskával.:) De persze ezeknek a ,,háziasított,, höriknek nem szabad csak úgy minden làrvát,bogarat adni,Hekyette adhatsz kb.3-4 naponta egy kávéskanálnyi joghurtot vagy tejfölt.Nagyon szeretik és a bèlflóráknak is jó.De ebböl se szabad túlzásokba menni,mert a végén még hasmenéses hörid lesz:) Még a tojásfehérje jutott eszembe,de a neten még biztos találsz dolgokat.:)
Én trappistát szoktam adni heti kb. 2 alkalommal egy kis darabkát.
Valamint a következő dolgokat is adni kell a höriknek heti alkalommal lehet: keményre főtt tojás (sárgája és fehére egyaránt), túró, natúr joghurt, tejföl, sült vagy főtt natúr fűszermentes csirkemell husi, főtt borsó, főtt rizs, főtt tészta (ezt nem muszáj de néha lehet adni, nagyon szeretik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!