Hogyan szoktassam ki a tengerimalacomat a házikójából? Mert egész nap szinte bent kuksol. Csak este jön ki akkor is csak enni
Akkor én is kiveszem csak megszokja az édesem :) és köszönöm a választ remélem megoldódik ettől a probléma :D
esetleg te hogyan szoktattad kézhez?:D
Kézből etetem őket, amikor csak van rá időm :) Illetve ki szoktam venni őket és körülöttem játszanak. Így könnyebben megszokják a jelenlétem és az illatom. Ilyenkor magamhoz csalogatom őket egy kis jutalomfalattal is :) Fontos még, hogy sokszor beszélj hozzá/hozzájuk, és ha engedi, akkor simogasd rendszeresen.
Nem tudom, hogy hány malacod van, de fontos lenne, hogy minimum ketten legyenek (azonos neműek, egy kis korkülönbséggel). Először én sem akartam elhinni, hogy ennyire számít, így az első malacom 1 hétig egyedül volt. Mikor megérkezett a társa, szinte kicserélték. Érdeklődő lett és kevésbé félénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!