Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tarthatok-e csincsillát?

JP012 kérdése:

Tarthatok-e csincsillát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék pár olyan embertől tanácsot kapni aki már tapasztalt. Mindent amit csak lehet elolvastam a Csincsillákról ugyanis szeretnék két kis aranyost. Nekem az az egyetlen problémám, hogy kollégista vagyok, mondjuk meg tudom oldani ha nagyon szükséges, hogy a 4 napból amikor nem vagyok itthon ( hétfő, kedd, szerda, csütörtök) hazajöjjek, de arra gondoltam, hogy lehet ez is kevés lenne nekik. Hétvégén mindig velük lennék, de van ez a 4 nap ugye, és attól félek, hogy ha négy napig nem vagyok velük akkor bedepiznek. mit gondoltok? bevállalhatom őket?

2013. okt. 5. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden válasz segít. Már lassan egy hete megvannak :) nagyon édesek. Az a gond, hogy esténként elég sokszor felborítják a táljukat pedig akasztós, olyan amit szoktak nekik adni. Nagyon bátor az egyik már a vállamra is felmászkál, teljesen hagyja, hogy megsimogassam..MINDENHOL :) de a másik még azt sem, hogy hozzáérjek csak a fültövéhez megsimizni. Ezért aggódom, hogy ő megkedvel-e valaha vagy remélem nem fog félni mindig tőlem. :(
2013. nov. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!