Mitöl hallhattak meg hirtelen a már 10 napos kis dzsungáriai hörijeim?
Figyelt kérdés
öten voltak (1 halva született:/) szóval 4 volt életképes. egyik nap azt vettem észre hogy már nem él az egyik, másnap egy másik is meghalt, tegnapelött pedig a harmadik is. félek hogy a még életben lévö kishöri is meghal :( már 14 napos. mindig kap reszelt sárgarépát meg elvileg az anyja is szoptatja. vagy nem?2009. nov. 8. 21:02
1/5 anonim válasza:
szerintem vírust kaptak,és átadták egymásnak!
remélem az utolsó életben marad!
2/5 anonim válasza:
Hát ennek több oka is lehet.Én,mint dzsungáriai törpehörcög tenyésztő,már nem egyszer tapasztaltam.Sok höri elpusztul,de képesek megenni,megölni is egymást!
Nem tudom mitől lehet,de nálam mostanában ritkábban fordul elő ilyesmi,de sokaknál ez "rendszeres":(.Úgy adj nekik táplálékot,hogy mindenkinek elegendő jusson.Van olyan is,hogy összevesznek rajta:D.
Na sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Vagy megfáztak vagy az anya höri először szült és ilyenkor kb. az első kettő három éli csak túl vagy egyik se
4/5 A kérdező kommentje:
elsö szülés volt. akkor lehet ez volt a gond :( de az az egy kis túlélö még megvan, kis édes :))
2009. nov. 11. 22:32
5/5 anonim válasza:
örülök neki,én vagyok a második válaszoló
akkor legközelebb vigyázz rájuk!(egyik nap kinnt hagytam az enyémeket mikor takarítottam az almot,és napszúrást kaptak..a kedvenc kis anyaállatom el is pusztult,már gyenge volt és idős:(!)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!