Miért ilyen agresszív a lány törpenyuszim? Ötlet, tapasztalat? Tovább lent.
azért mert te vagy a veszélyes másik nőstény és védi a területét, sokszor olvastam már hogy lány nyuszik a "bak" ágyneműt nem pisilték le csak a "nőstényt", szóval ez egy tipikus viselkedési forma, nem szabad felengedni ez az egyetlen megoldás, nekem bak nyuszim van régen nagyon sokszor lepisilte az ágyamat de mióta szerelmes belém nem tesz ilyet :))
a másik wc lehet egy diszperzites vödör elvágva, úgy hogy a hát része magas legyen, bár nem tudom a nőstény hogy pisil, mert a bakok eléggé hátra és felfelé pisilnek, meg is jártam mert először csak egy tálca volt a wc-je :) de a lényeg hogy kényelmesen beleférjen, ne lógjon le a popója :)
a fenékére én is szoktam ütni mikor rosszat csinál de általában én is hülyénk vagyok nézve, vagy inkább az a tekintet hogy én mit tettem, én nem tettem semmi rosszat neked ajándék .. :DDD
sajnos tényleg van akinek a nyuszija nem változik meg mikor ivaros lesz és van akinek igen én megúsztam a lábam molesztálásával, de van fiú nyuszi aki agresszív lesz morog harap amint a ketrecébe nyúlsz :( remélem minél hamarabb meg lesz a pénz és a jó doki és addig is kitartás egy nyuszihoz rengeteg és még annál is több türelem kell :)
úgy hogy udvarol nekem éjjel nappal jön oda makog össze vissza és meg akarja hágni a lábamat, de ez szerintem csak a bakok szokása :) de most ha fekszem a kanapén akkor feljön és mellém kuporodik és ott piheg vagy esetleg a odabújik hozzám és simogatnom kell hogy ő aludjon egy kicsit :):)
nagyon szívesen válaszolok, ezek mind saját tapasztalatok és tudom hogy milyen mikor nem tudod hogy mit tegyél és látom(olvasom) hogy neked tényleg fontos a nyuszika :) azok akik úgy kezdik hogy kell nyulat nevelni mi kell neki stb ezektől falra tudok mászni, meg se próbál magán segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!