Harap a dzsungáriai törpehörcsög?
Figyelt kérdés
Pár napja kaptam egy ilyen kis hörit, és eléggé félek hozzányúlni. Szegényke nem vad, állítólag kézhez szokott, de mikor hozzá akarok nyúlni (1 újjal óvatosan lassan) mindig hirtelen mozdulatot tesz, megijed és ettöl én is megijedek.
Volt már aranyhörcsögöm és azok akkorát harapnak meg olyan agresszívak hogy már elítélek minden kis ilyen állatot..
Egy aranyhörcsög akkorát harapott az ujjamba hogy majdnem leharapta a fél körmöm. (teszem hozzá normális vagyok, nem zargatom, nem bántom, hirtelen mozdulatokat se teszek, halk vagyok)
Szerintetek hogyan kéne közelítenem ehhez a kis hörihez?
2013. okt. 2. 16:15
21/22 anonim válasza:
Nem értem az ilyen embereket, nekem már 10 éve vannak törpehörcsögeim és egyik sem harap. Ja, akkor tuti bennem van a hiba! Tudni kell velük bánni, istenem...m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!