Milyen állatot javasoltok?
Figyelt kérdés
van egy 160 literes akváriumom abban mit tarthatnék ? én hörcsögre vagy tengerimalacra gondoltam. Bár a nyuszik tetszenek a legjobban,de nem szeretném szegény nyuszit ilyen zárt akváriumba rakni,bár az állatkereskedésben sokkal kisebbekbe tartják őket ,de én ezt nem látom jónak. Van esetleg valami tapasztalata valakinek ebben?2013. szept. 30. 21:09
11/14 anonim válasza:
én a csíkos fűegeret ajánlom, nappal aktív, ugrál az ágakon, nem büdös és jól is néz ki a berendezett terrárium szalmával/szénával, ágakkal.
viszont az nem szereti nagyon ha kézbe veszik, te pedig gondolom tutujgatnád, de egy ekkora akváriumba semmi más olyat nem tarthatsz, amit tutujgatni lehet, csak hörcsögöt. esetleg még patkányt, de azt csak úgy, ha nagyon sokat van kinn, sokat foglalkozol vele, mert azt agyban is le kell fárasztani.
12/14 anonim válasza:
Nyúl, tengerimalac, patkány: ezeknek KETREC KELL!!! Terráriumban nem tartható!
13/14 anonim válasza:
Ha eladnád a terráriumot és vennél helyette egy ketrecet, akkor bármit tarthatnál benne, de az üvegfalak egyik rágcsálónak se jók.
14/14 A kérdező kommentje:
Azóta már én is utána jártam és valószínűleg majd veszek egy kb 1m hosszú ketrecet a nyuszkónak :) de még hagyom kicsit ülepedni ezt a dolgot meg átgondolom..
2013. okt. 1. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!