Ha nyalogatja az ujjamat a nyul az jo vagy rossz?
Lehet hogy ragaszkodik hozzád vagy ismerkedik veled vagy csak finom kaja íze van az ujjadnak.
Nekem is volt egy nyulam de ő nem nyalogatta z ujjamat csak jött utánam.Olyan volt mint egy kiskutya mindig ott volt ahol én és szerette ha foglalkozok vele.Csak egy rossz szokása volt hogy mindig lepisilte a lábamat :)
Szegény már nem él tavaj nyáron egy betegségben elpusztult :'( Pedig nagyon szerettem
Amíg nem harap meg és nem beteg a nyúl, addig jó (jobban mondva biztos nem rossz). Ha valami fertőzése van, az már nem kóser, de ez is harapás esetén lehet igazán gond. Ha mérged a seb, doki. Addig meg szórakozz a nyúllal nyugodtan!
UI: De tényleg, ha megharap, az iszonyat. Éles fogai vannak. Nem akarlak stresszelni, de gyerekkoromban megharapott egy és azóta közelébe se megyek a szőrös dögöknek...
Köszönöm a válaszokat^^
Van amikior megharapja az ujjamat de nem úgy hogy fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!