Kövér a degum, vagy sovány a másik kettő? (kép is)
Súlyosabb is, nagyobb is méretben, pedig ugyanannyi idős (sőt az egyiknek a testvére), mint a többiek, 5 hónapos. Majdnem kétszer akkora, mint a tesója, mikor még hazahoztam őket, akkor is nagyobb volt, de ez mostanra fokozódott... Állandóan tömi magát. VL Chinchilla Complete-t kap + szénát mind a három, minden nap kerekeznek és ki vannak engedve futkározni, a ketrecük is elég nagy...
Szóval a kérdésem, hogy nem baj, hogyha kövérebb a társainál ennyivel?
Sajnos a képeken annyira nem érezhető a különbség, de azért itt vannak:
Dagi:
Másik kettő:
[link] Ő a dagihoz képest tényleg sokkal soványabb, de így nem tudom megítélni. Talán egy oldalról készült kép jobb lenne. Ha már kölyökként is nagyobb volt, akkor valószínűleg a testalkata nagyobb. Ha hím, akkor alapból normális, ha egy picit erősebb.
A csoportban nőstények és hímek is vannak? Hogy oldod meg, hogy ne szülessenek picik? Csak mert testvérek is párosodhatnak, de akkor nagyobb az esély, hogy beteges picik születnek.
Nagyon izgágák, nem tudom máshogy lefotózni.
Mind hímek.
A képen lévő degu, amit mondasz, azon a külön alomból lévő degu van. Neki nem hiszem, hogy valami baj lenne az egészségével, és szinte ő a leghiperaktívabb mindhárom közül :)
Viszont pl. a tesója elég nyugis, ilyen a természete, nagyon barátságos, egyáltalán nem félős, de ő elég vékony is... A kövérebb fiú talán a domináns, ő viszont nem annyira nyugodt, sokszor túrja ki az etetőből a másik kettőt. A vékony nem is eszik annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!