Az egyik tengerimalacom elég sovány a másik viszont jó súlyban van. A sovány nem szereti a magot, eszik de nem sokat, ezért sokfélét kipróbáltunk de csak a másik hízik tőle. Mivel lehetne kicsit felhízlalni? (ha ez számít 2 kislány van együtt)
Szia!
Először is: mennyi idős a malac, amelyik nem eszik? És mennyi gramm? Le kellene mérni pontosan! A normális 800 és 1000 gramm között van kifejlett nőstény malacnál. Ha ennél kevesebb, akkor valami betegsége lehet és azonnal orvoshoz kellene vinni. Nagyon gyorsan le tudnak fogyni, ami halált is okozhat.
Lehet, hogy a fogaival van valami baj és azért nem eszik. De ezt így láthatatlanba nem lehet megmondani. Esetleg adj neki uborkát, zöldésgzöldjét, tiszta friss füvet. Ezeket nagyon szeretik. Ha ezeket sem eszi, akkor tényleg baj lehet!
köszi a válaszokat
834 gramm és az ubit meg a répát szívesen rágcsálja.
Köszike akkor megnyugodtam.
Már én is gondoltam rá, de amikor kaját kapnak a mind a ketten odaférnek, csak a soványabb inkább szimatol és nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!