Mivel lehet kimaratni a nyúlketrecből a vízkövet meg a pisit?
Figyelt kérdés
A tálcán ilyen sárga vízkő rakódott le és nem tudom hogyan tudnám onnan lemaratni. Súroltam dörzsi szivaccsal, de csak kilyukadt :D. Most ecetet locsoltam rá, fél órája abban áll, de csak kicsit hajlandó lejönni hogyha megsúrolom. Esetleg valami ötlet, ti mivel szoktátok eltűntetni?2013. aug. 30. 09:33
1/7 anonim válasza:
Nekem a vízkőoldó vált be, persze utána alaposan elmosva. A macska és a nyúl alomtálcájánál is működött.
2/7 anonim válasza:
Én ecettel próbálkoznék mégis csak. 20%-ossal és esetleg nyakon önteni forró vízzel. A makacs dolgokat úgy szoktam tisztítani,hogy vízforralóban (vagy lábasban) felforralom az ecetet és azt öntöm a felületre. Még nem volt olyan makacs piszok, ami ellen tudott volna állni :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Akkor még próbálkozok az ecettel.
2013. aug. 30. 09:55
4/7 anonim válasza:
én höriketreces hugykövet ecettel mostam le de ugy hogy valamivel közben dörzsiztem:)
5/7 anonim válasza:
Ecet és körömkefével dörzsölés. Nálam ez vált be a tengerimalacoknál.
7/7 krisztii55 válasza:
Én elösször hipóval szoktam föláztatni a nyúlszobát, az is old valamennyit utánna meg ecettel. A hipó azért is jó ha sok nyulad van mint nekem (13db) fertőtlenít is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!