Nyulat hol érdemes venni és mennyiért Ketrecet (nyúlnak) használtat vagy újat keressünk?
újat keress, én zooplus.hu -ról rendeltem.
minden nyúl alapvetően barátságos, és szobatisztaságra szoktatható. a többi egyedfüggő, és nem fajtafüggő.
köszi
:)
esetleg 10 000 Ft-nál olcsóbban nem lehet venni új ketrecet nyúlnak?
Az én nyuszikám innen van, csodálatosan szépek nála a nyuszik. Egészségesek, barátságosak, kézhez vannak szoktatva, gyakorlatilag szobatiszták. Kapsz mellé kajacsomagot is, és ott lehet jó áron venni ketrecet, alomtálcát, pelletet és még sok egyebet is. Amikor elhozod a nyuszit még egy "használati útmutatót" is kapsz, hogy úgy gondozhasd kedvencedet, hogy sokáig és egészségesen éljen. Szívből ajánlom, és kívánom okozzon a leendő nyuszid neked is olyan sok örömöt, mint nekem :)
nagyon köszönöm :)
utolsó válaszolónak fő képp :)
erről vélemények?
az unoka tesóméknak ilyen fajta nyuszijuk van és nagyon édes
hamvas szürke színű :) <3
Ez ugyan 10.100, de teljesen felszerelt és ingyen házhoz viszik:
A Fressnapf áruházakban van ugyanilyen, de felszerelés nélkül (csak szénatartó van hozzá), az 8000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!