Kivihetem a hörit az udvarba sétálni?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk és nem sokára lesz egy hörim.Kivihetem sétálni az udvarba?És nem esz meg vmi olyant ami káros lehet rá?Válaszokat köszönöm!!!!2009. okt. 30. 21:58
2/8 anonim válasza:
Hidegbe nem kéne...Minimum 26-27 fok kell neki szerintem a szabadban,
3/8 anonim válasza:
minek szeretnéd kivinni a kertbe? ő egy hörcsög, és nem egy kutyus :O meg amúgy hogy gondoltad? futkorásznál utána? xD
4/8 anonim válasza:
háát szerintem kockázatos mer olyan kicsi hogy ha hámmal viszed ki akkor is simán kibujik belőle és eltünhet...
de amugysem való udvarra..én ugyhallottam nemszeretik ha kiviszik .
5/8 Salx Narval válasza:
Az enyémek tavasztól őszig kint vannak a szabadban.
6/8 anonim válasza:
Ha kiviszed, valami keret-szerűt tegyél le, és abba tedd, pl. egy alja nélküli dobozt, ilyesmit elég nagyot ahhoz, hogy tudjon futkosni. Vigyázz, hogy ne tudja elérni a tetejét két lábra állva se - meg fogja próbálni!!!! -, és ne legyen semmi olyan ott, amire felállhat, mert kiszökik. (Az enyém a kaját hordta oda, arra állt fel, úgy lógott meg, de csak a szobában!) Nagy szökőművészek ám, és döbbenet gyorsan futnak! Sok örömöd lesz benne, sok sikert!
7/8 anonim válasza:
igen kerítsd körbe, lehetőleg magasan, mert 1. írtó gyorsan futnak :O 2. ugrani is tudnak... az enyém annó úgy szökött ki az akváriumból,hogy felmászott a mókuskerék tetejére és egyszerűen csak kiugrott (pedig nem is volt közel az üveghez) 3. csak melegbe vidd ki, ezek nagyon kicsi állatok, és ugye ők hamar kihűlnek.. 4. tényleg igazi mesterek a szökésben, úgyhogy nagyon figyelj rá :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!!!!:)
2009. okt. 31. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!