Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mitöl ilyedhetet meg ennyire?...

Mitöl ilyedhetet meg ennyire? Továbiak lent

Figyelt kérdés
ma kivettem a törpehörcsögöm az üvegéböl( pénteken kaptam kézhez van szoktatva ugy vettük)és ha én simogatom akkor nem csinál semmit,de bejött a nővérem és megsimogatta és gondolom megilyedt mert kb. 5 perc-re "lefagyott" ez mitöl lehet?
2013. aug. 25. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia . Nekem is volt hörcsögöm több is csak nem törpe de ez mindegy is. Ez normális viselkedés mert ilyenkor ami új neki pl hang vagy ilyesmi azt meg szeretné ismerni és akkor csak arra koncentrál semmi másra. Megpróbálhatod ilyenkor elterelni a figyelmét zöldséggel pl. Vagy simogasd olyankor mindig megnyugodtak az enyémek.:-)
2013. aug. 25. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj h ilyenkor teljesen lefagy és probáltam simogatni meg kajával elvonni a figyelmét meg minden... de nem sikerült :/
2013. aug. 25. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ők is reagalnak a "veszelyre"es ilyenkor jobban kitagitjak az erzekeiket, figyelnek a hangokra, a szagokra! Norm. allati viselkedes.
2013. aug. 25. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
oké köszi csk a többi hörcsögöm 1x se csinált ilyent
2013. aug. 25. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyemek szoktak! :) Ilyenkot ezerrel figyelnek minden rezdulesre, azert nem mozdulnak.
2013. aug. 25. 19:13
 6/7 A kérdező kommentje:
ja értem csak közbe éreztem is hogy rezkedt... mondjuk lehet hogy csk azért van mert még csk 8hetes és csk pár napja van nálunk :)
2013. aug. 25. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor felt is valószínű!:)))
2013. aug. 25. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!