Mikorra varhatom a horcsogom eltavozasat?
Az első nem jól írta.Rengeteg hörcsögöm volt,és van is.A hörcsögök élettartalma 2-3 év...
Nagyon ritkán élik meg a 3-dik évüket.2 évesen tisztes öreg kis állatka lett belőle.(ha jól megnézed,már ősznek kell lennie pár helyen)Ilyenkor már többnyire csak esznek,és alszanak.Sajnos felkészülni nem fogsz ,mert most már bármelyik nap ébredhetsz arra,hogy a kisállatod szépen végleg elaludt..Nekem a legöregebb hörcsögöm 2,5 éves volt.Vigasztaljon az a tudat,hogy a hörcsögök nem ismerik a halálfélelmet.Ők az egyik olyan állat aki nem szenved csak elalszik..
Második vagyok.Én is imádom a hörcsögöket,és minden kisállatomat nagyon megsirattam.Egy nap amikor mentem etetni,már nem jött csak szépen "aludt"Ilyenkor tényleg az vigasztalt,hogy csendben,szépen halt meg.A csuklyás patkányaim szegénykéim mindig valami daganatos betegségben haltak meg..(tenyésztett állta,és hordozza magában a daganatos betegségeket.nem hiába patkányokon kísérleteznek)
Volt olyan patkányom akit nekem kellett már elvinnem az orvoshoz elaltatni,mert fájdalmai voltak..A hörcsögeim sosem szenvedtek..Ilyenkor,hogy ne érezd a hiányát próbálj meg egy újabb kis hörcsögöt beszerezni.Hidd el ő fog neked örömet szerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!