SOS?! Lehet a törpehörcsögnek diót adni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 06:13
2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert eddig soha nem adtunk neki.Tegnap este egy diót felaprítottam neki, betettem a táljába. Nem tudom evett-e belőlle, de ma reggelre elpusztult ;˙(
És arra gondoltam, esetleg a diótól van, akkor olyan bűntudatom lenne.
Annyira a szivünkhöz nőtt a kismanó, és annyira fáj, hogy már nincs, de számítani lehett rá, mert 1,5 éves volt pontosan ebben a a hónapban.
2009. okt. 30. 07:03
3/9 anonim válasza:
Nem a diótól pusztult el, én mindig adok nekik, és szeretik:( Sajnos nem élnek sokáig, és ha épp állatkereskedésből hoztad akkor az a 1,5 év is sok.. mert sok a beltenyészet ott meg stb..
4/9 A kérdező kommentje:
Nem kiskereskedésben vettük, hanem az egyik ismerőtől kaptuk. Nem tudom , hogy az utóbi időben beteg volt-e, nem hinném, mert volt étvégya. Mikor elpusztult, kis vér folyt ki az orrából? Ez mitől lehetett?
Vagyis akarom mondani, hogy mikor megtaláltuk az kaváriumban elpusztulva, akkor láttuk, hogy véres volt az orra körül :( ):
2009. okt. 30. 08:37
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy a diótól pusztult el ,amiénk attól pusztult el hogy a forgácsban volt egy csikk !Sajna megette és elpusztult!Nagyon sajnálom:(
6/9 anonim válasza:
Jézussom.. véres volt az orra? Akkor biztos h nem természetes halála volt, viszont ilyen hörcsög betegséget nem ismerek.. nem eset le véletlenül? Lehet hogy beverte a fejét vagy ilyesmi...
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mikor vittük ki elásni, akkor közbe folyt egy pici vér az orrából :˙( és az orra is olyan volt egy picit.
2009. okt. 30. 12:08
8/9 anonim válasza:
Jézusom, ne ijesztgessetek! Enyém is 1,5 éves, akkor most várható, hogy ő is hamarosan...?
9/9 A kérdező kommentje:
A törpehörik 1,5 évet élnek, de előfordul,de az egyik ismerősömnek már 2 éves a kis hörikéje (:
2009. nov. 7. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!