Milyen zöldséget lehet adni a roborovszki törpehörcsögnek?
Szia!
Nekem is ilyen állatom van! Hát a legfontosabb, hogy adj neki száraz ételt olyat amit a kereskedésekben is kapsz! Nyugodtan adhatsz neki: almát, körtét, salátát(felvágva), leveleket(zöldségleveleket) és ha szereti narancsot! A körtén kívül más "K" betűs gyümölcsöt/zöldséget NE ADJ neki!
Sok sikert!
hát én úgy olvastam h a citromon, retken és krumplin kívűl mindent megesznek bár ez aranyhörcsög. :DDD
az én hörim kapott karfiolt de azért ne vidd túlzába. szerintem mindent adhatsz neki kivíve amit fent írtam és még ami úgymond logikus is h nem lenne jó az állatkának.
pl: kiwi, narancs ami nagy eséllyel savanyú. az én hörcsög amit eddig adtam neki és ízlett is: karfiol, répa, uborka, paprika, saláta, barack. az alma nem nyert nála. (:
mindent próbálj ki amit csak tudtsz ami van otthon és látni fogod h mi ízlik neki és mi nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!