Törpenyuszinak tápot vagy szénát adjak?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy 7 hetes holland törpenyuszit, és Cuni Junior Nature tápot ajánlottak neki. Azt is úgy, mint a szénát, hogy mindig legyen előtte. Akkor szénát ne is adjak neki, vagy a kettő mindig legyen előtte? Nem fog elhízni tőlük? Ti mit tanácsoltok? ( Első nyuszim :] )2009. okt. 28. 22:52
11/12 A kérdező kommentje:
Már sikerült rájönnie szerencsére, be is pótolta a tegnapi "vízmentes" napját. :)
Ki is engedtem, muszáj voltam mert a ketrecben próbált ugrándozni ami ahhoz kicsike, de a szobában jól elvolt, és nem is piszkított.(:
A macska is van olyan aranyos, mint a nyuszi.. nálam a kutyám sose jött ki senkivel.. csak irigykedik..:D
2009. okt. 29. 19:45
12/12 anonim válasza:
Széna mindig legyen előtte, hogy tudjon csócsálgatni belőle. Kaja ne legyen annyi, szerintem elég, ha egynap egyszer-kétszer adsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!