Hörcsög bénulás. Azt olvastam, hogy erősen fertőző, ez mit jelent?
Több netes oldalon is olvastam, hogy fertőző a hörcsög bénulás. Kire? Macskára az? Más hörcsög nincs. Volt már egy kérdésem, 2 hete találtam az utcán, hazahoztam, voltunk dokinál, minden oké vele, de a hátsó lábai még mindig bénák.
Kire/mire fertőző?
Nem minden bénulás fertőző, ha ütéstől van, és megsérült a gerince, akkor például az miért lenne fertőző?
Van egy fertőző hörcsögbetegség, aminek a bénulás a vége, na az a többi hörcsögre viszont veszélyes.
Ha ez fertőző betegség lenne, két hét alatt már elvitte volna szegényt.
Van még egy hörcsögbénulás, amit 2-4 hónapos hörcsögöknél agydaganat okoz, az sem fertőző, viszont halálos.
De lehet, hogy épp a bénulás miatt szabadult meg tőle valaki.
Nem fertőző.
És ha nem akarok még további veszélyeknek kitenni szegényt akkor a macskát ne tartsd ott ahol a hörcsög van még véletlenül se!!! Szerencsétlen szegény kis hörcsög!
Legalább vigyázz már rá ha hazavitted!
Kedves utolsó. Ez az a stílus amit nem tolerálok. Ha macskakajának szánnám akkor már nem élne. Azért hoztam haza mert megsajnáltam. De nagyon szívesen átadom okoska. Egyébként meg nem tudok minden állatot külön szobában elhelyezni, és azt azért ne felejtsük el, hogy ez a macska otthona. De amúgy elárulom neked, hogy egy 100 literes akváriumban van, és a macska le sem sz@rja.
Amíg nem ismered a körülményeket ne okoskodjál, mert egyszer valaki még szájbaver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!