SOS! Lebénult a hörim, mit tegyek vele?
ORVOS!!
De lehet hogy nem fogja túlélni az estét...
Sajnos ez gyakori hörcsögöknél. :( Minél előbb el kéne vinni orvoshoz, de nem akármilyenhez! Van egy csomó orvos, aki nem tud mit kezdeni az ilyen pici állatokkal (az ilyet nem engedném praktizálni, alapvető dolognak tartom, hogy egy állatorvos értsen a legkisebbektől a legnagyobbakig, de sajnos ez egyelőre csak álom... :/) én azt javaslom hogy keresd meg a legközelebb lévő állatkórházat (tőlem a legközelebbi 30 km-re van, de ugye egy jó gazdi mindenre képes a kisállatáért).
Ha megoldható, akkor most azonnal irány a kórház (négy hónapja én is pont így jártam, éjjel fél kettőkor vittem el, de szerencsére a kórházakban mindig van ügyelet) ha pedig nem tudod most azonnal megoldani, akkor reggel az legyen az első dolgod. Addig nem tudsz vele mit csinálni, max imádkozni lehet, hogy kitartson, és ami a legfontosabb hogy ne szenvedjen sokat.
Ha sima állatorvoshoz viszed, akkor kb 99% az esély, hogy nem tud vele mit kezdeni, csak elaltatni hogy legalább a szenvedéseinek vége legyen. Legalábbis tapasztalataim szerint.
Én szorítok nagyon hogy minden rendben legyen!
Lehet, csak rosszul lépett és kificamodott a lába, ezért javult aztán meg egy kis masszírozástól.
De mindenképpen figyeld, hogy van, ha rossz neki akkor vidd el állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!