Lehet, hogy reggelre elpusztul a hörim?
Figyelt kérdés
Ma kiraktam a hörcsöglabdába futni és épp a helyére akartam visszavinni, amikor a labdának a rátekerhető zára meglazult és leesett a kezemből a labda. Akkor azt hittem elpusztult, mert fölfordult és nem mozgott. Majd megböktem egy kicsit és akkor fölébredt. Most visszatettem a helyére és tud menni, de nem olyan gyorsan és nem olyan aktívan, mint előtte... Segítsetek!! Lesz valami baja vagy talán el is pusztulhat????????? Lécci gyorsan írjatok!!!!2013. máj. 25. 21:25
1/9 anonim válasza:
Nekem is irhatna valaki: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__4389503-segi..
2/9 anonim válasza:
Valszeg meg fog dögleni, kinyírtad...
Mondjuk egy orvos többet tudna mondani
3/9 anonim válasza:
az enyém az emeletről esett le , 2 órán át volt egy dobozban, mozdulatlanul.Amikor bele akartam tenni a gödörbe magához tért, az óta semmi baja.
4/9 anonim válasza:
Enyémek is estek le kezemből,és máig élnek:D
5/9 A kérdező kommentje:
De nem a kezemből esett ki, hanem még benne volt szegény a labdában... De azért köszönöm a biztatást:)) Már futott kicsit a kerékben, de még mindig csak kúszik, mintsem megy.
2013. máj. 25. 21:44
7/9 anonim válasza:
Enyém egyszer az emeletről esett le, 3 métert. Elvittem az orvoshoz, mert tényleg rosszul volt, az orvos azt mondta meg fog halni, de hétvégén bent tartotta, kapott gyógyszereket és jobban lett. Utána még fél évet élt.
9/9 A kérdező kommentje:
nem a mai napig jól van:)) és köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 3. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!