Nemsokára kapok törpenyulat és beszeretném oltatni minél hamarabb, te az állatorvosnál időpontot kell kérni. Ki birja addig szúnyogcsípás nélkül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 12:39
1/4 anonim válasza:
Ne menjen addig ki a lakásból! Én ma kérek időpontot, jövő szombaton hozzuk el a nyuszit, remélhetőleg utána hétfőre már tudnak adni...
2/4 anonim válasza:
Orulok, hogy vannak meg ilyen felelossegteljes allattartok:) sokan be se oltatjak a nyuszijukat es megsincs semmi baja, szoval addig nem lesz gond. De amit az elso is irt, addig ne enged ki a lakasbol.
3/4 anonim válasza:
Sajnos a lakásba is bemehet a szúnyog, de nyilván védettebb, ha nem megy ki.
Egyébként a 3. kerületi Család utcába pl nem kell bejelentkezni és a legjobb nyulasok:)
4/4 anonim válasza:
az oltás az nem olyan hogy órákat vesz igénybe, persze mivel legelőször mész plusz 5 perc mert beviszik az adataidat a gépbe stb, de csak átnézi a nyuszit, megméri a lázát és gyorsa beadja neki :) én sosem kértem időpontot, bár még csak 3szor kellet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!