Külön kell választanom a hímet a nősténytől ha már fialt vagy sem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 22:29
1/3 anonim válasza:
Mindenképp tartsd távol a hímet a kicsiktől, mert ,megölheti őket!
2/3 Salx Narval válasza:
Nem igazán jellemző a hímekre, hogy bántanák a kicsiket.A gond inkább abból adódik, hogy újra teherbe esik az anya és az első szülött, még le nem választható fiait megöli,a kicsik érdekében.Egyszerre,nem tud két almot felnevelni és az ösztöne azt diktálja, hogy mindig a kisebbet gondozza.Olyan szapora állat, hogy képes az elsők leválasztása előtt, újra szülni.Én így jártam az első hörcsögömmel,két picit tudtam kimenteni,el sem tudtam képzelni mi történt az anyával, annyira haragudtam rá, hogy ki akartam dobni,holott én voltam a tapasztalatlan.Erre akkor jöttem rá, amikor egy két nap elteltével megláttam az új almot.A megmentett két kicsit a hím mellé tettem, persze nagyon figyeltem a viselkedését.Nálam a hím nagyon óvatosan bánt a kicsikkel.És az anya is a többivel. Én is hallottam agresszív hímekről, de nekem még nem volt ilyen,sőt ők voltak a szelídebbek. Ki kell venni azonnal a hímet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Akkor jól tettem hogy kivettem.:)
2009. okt. 28. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!