Szerintetek ez jó ötlet, vagy zsarolás?
Apud kényeztetni szeretne téged, te pedig leginkább egy malacketrecre vágysz... Ezt elő lehet adni úgy is, hogy ne legyen benne semmi bántó.
Ha apud kp. helyett inkább időt szeretne veled tölteni, akkor építsetek egy kívánságaidnak megfelelő szoba-kifutót, vagy vadásszatok együtt az apróhirdetési oldalakon egy használt álom-ketrecet, és adjátok el a régit.
Szia!
Nekem is két malacom van, most 3 hónaposak. Én 70x47es ketrecben tartom őket. Egész nap nyitva a ketrec, ha kedvük van kijönnek mászkálnak, majd vissza. (Tehát NEM tartok igényt senki észosztására...) Én aprod.hu-n néztem ketreceket, és van pl 100as nyusziketrec 4000ért...:) Szóval aprod.hu! (ezekre keress rá: tengerimalac ketrec; nyúl ketrec; ketrec) Sokfélét fogsz találni, érdemes körülnézi. Ha írsz priviben szívesen linkelek is neked párat. Szerintem nem kell egyből újra kiadni 20 ezreket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!