Ti honnan szerzitek a szénát a nyuszitoknak? Illetve milyen tápot ajánlotok pici (6 hetes) törpenyúlnak?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok márkát/webáruházat ajánlani?2013. aug. 11. 17:54
1/7 anonim válasza:
Bálás szénát veszünk a gyáli piacról :)
Tápból kaphatja azt, amit a felnőtt nyuszik. Halywood-ot vagy Versele laga-t ajánlom.
2/7 anonim válasza:
én állatkereskedésben veszem a szénát.
etess versele laga cuni complete-tel, ha megengedheted magadnak.
3/7 anonim válasza:
én a szénát acanashopról rendelem a lolo peteset, táp pedig tényleg a vl-es és a halywood amit előttem írtak
4/7 anonim válasza:
Első vagyok:
Viszont Halywoodból ne a törpenyúl PLUSZ-t vedd, mert annak sokkal rosszabb az összetétele, mint a simának. Az teljesen jó :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 12. 13:26
6/7 anonim válasza:
hw-ból először én is +-osat vettem, gondoltam jót teszek hogy van benne egy kis nasi, de úgy otthagyta mint a huzat, mindig önthettem ki a kukába :D
7/7 anonim válasza:
Szénát nővérem hoz aki tehenészetben dolgozik és ott saját szénát kaszálnak, és sokkal szebb is mint a bolti széna és mivel az én nyuszim imádja pacsálni a kaját így anyagilag is nagyon jól járok. Én tápból egy kevésbé ismert márkát vettem ami közel olyan árban van mit a VL és a H. viszont 3%-kal magasabb rosttartalmú, de éppen most fogyott el és szívfájdalmamra a városomban nem is lehet kapni, szóval át kell állnom valami másra. ( + amikor Zalaegerszegen jártam vettem kimérős pelletált tápot amit összekevertem a korábban vásárolttal de azt csak a formája miatt mert imádja az ilyen pelletált tápot). Egyébként tényleg a VL és a H a legjobb táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!