Egy 43×33-as ketrec elég egy szobában tartott kölyök
törpenyúlnak? (ideiglenesen)
Az nagyon hosszú idő ahhoz, hogy ekkora ketrecbe tedd. Ha 1-2 napról lenne szó, még elmenne, de így is szüksége van 50*100-asra. Nem véletlenül mondják, hogy ez a minimum. Ráadásul egy 6 hetes nyuszi 3 hónap alatt majdnem(!) a végleges testméretét eléri.
2013. máj. 1. 15:02
most komolyan... jó ég... 43*33 egy hörcsögnek is épphogy elég nagy...
2013. máj. 1. 15:03
ha utálod a nyulat, és azt akarod, hogy rosszul érezze magát, akkor természetesen elég
2013. máj. 1. 15:47
4/19 A kérdező kommentje:
De most csak ekkora van....lányom ma hazahozott egyet, hogy az osztálytársától kapta, és már nem is tudom visszavinni, mert 1.kislányom rögtön nagyon megszerette, 2. az osztálytárs búcsúzóul adta lányomnak a nyulat, ugyanis elköltöztek, és minden nyuszijukat szétadományozták..most is ebben a ketrecben lakik a nyuszi, ma tettük bele...wc-t tudtam most csak venni neki, de már keresek egy nagyobb, és lehetőleg olcsó ketrecet..és erre úgy kell gondolnom, hogy utánanéztem, és még be is kell oltani a nyuszit. És hát az is pénz, én meg nem vagyok túl gazdag, legalábbis ebben a hónapban egy átírást meg kellett csináltatnom, és sok pénzem belement abba is..
ez még hörcsögnek is kicsi.
Hörcsögöt dupla ekkorában tartok.
Akkor kell háziállatot tartani, ha meg tudjuk neki venni a megfelelő dolgokat, ha kényelmet, boldogságot, szeretetet, gondoskodást tudunk neki biztosítani.
Ha nincs pénz alapvető dolgokra, ami neki szükséges, akkor ne tartsunk állatot.
29/N
2013. máj. 1. 16:55
6/19 A kérdező kommentje:
De ha most kidobnám az utcára, jobban járna?
Miért kéne az utcára dobni?
Akkor oda kell adni egy másik gazdinak, aki megfelelően tudja tartani és megadni azt neki ami kell, ennyi.
2013. máj. 1. 19:19
Engedjétek ki sokat, ha csak aludni rakjátok be oda, akkor jó lesz. De sürgősen szerezzetek be egy minimum 100*50 cm-est, de inkább nagyobbat. A vaterán vannak olcsó, használt ketrecek, biztos találsz valami jót.
2013. máj. 1. 20:00
9/19 A kérdező kommentje:
Jövő hónapra tudtam felvenni fizetés-előleget, maximum egy hónapig lesz ez a ketrece a kisnyúlnak, nem kell sokat várnia, így remélem jobb, addig talán nem is nő olyan sokat:)
Igen, odaadhatnám másnak, de a kislányom nagyon csalódott lenne, és azt sem akarom, nincs is olyan ismerősöm aki befogadná, idegenekhez meg nem szeretek állatot adni..
Hát elég hosszú időnek tűnik, de ha sokat van kiengedve, akkor elmegy. Minél hamarább szerezzetek azért be egy jó nagy kecót neki :)
2013. máj. 2. 08:22
Kapcsolódó kérdések: