Hány éves egy 46dkg-os tengerimalac? Meg egy 44 dkg-os?
Figyelt kérdés
2008. jún. 29. 15:33
1/10 anonim 

válasza:

Kisujjamból szopjam ki?....
A súlyából még nem lehett megállapítani egy tengerimalac korát.Lehet idős vagy fiatal.
2/10 anonim 

válasza:

a súlyából tényleg nem lehet megállapítani.van amelyik kövérebb van amelyik soványabb.de ha az átlagot nézzük akkor kb olyan 1 éves körül lehet.
3/10 anonim 

válasza:

Súlyból még megsaccolni se lehet hiába is próbálkozunk...
Hülye kérdés!
Inkább azt mond meg mennyire játékosak vagy fürgék, mennyire élénk aszórük színe, abból talán ki lehetne következtetni valamit...
4/10 anonim 

válasza:

Igazat addok az elöttöm lévönek úgyanis súlyból télleg nem lehet megsaccolni!!!!!!!!!!!
5/10 anonim 

válasza:

Szerintem a 46 dkg-os tengerimalac pontosan 1 év 1 hónapos, de a 44 dkg-os még csak 4 nap múlva lesz pont egy éves
;)
6/10 anonim 

válasza:

Hacsak nem kórosan alultápláltak, akkor valószínű néhány hónapos kölykökről van szó. Egy felnőtt, kifejlett tengerimalac súlya 1 kg körül van.
7/10 anonim 

válasza:

Dehogy! 1 évesen 1 kilósak! Ez után már csak alig szabad híni (hímeknél 1 évesen 2 is lehet)
8/10 anonim 

válasza:

Igaza van az előttem szóloknak!!! Mind a három malackám 1 kg-os, jól vannak táplálva! Amugy szerintem még nincsen egy éves, habár a doki azt mondta nekem hogy fél kilósnak kéne lennie egy tengerimalacnak!!! Érdekes....... kicsit gizdának tűnnének....
9/10 anonim 

válasza:

Fél év körüliek lehetnek. Egy éves korukra általában elérik a kifejlett testsúlyukat, ami körülbelül 1 kiló. Szoval ha nem betegek a malacaid és emiatt nem fogytak le akkor fél év körüliek.
10/10 anonim válasza:
Ebből sajna nem lehet megállapítani.
Nekem pont ma fél éves és 1 kg.
Szerintem a súlya meg attól függ,mennyit eszik a malacka és milyen géneket örökölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!