Mit tegyek? A hörim beteg lenne? Ha igen miért? Segítség!
Szerintem is pisibe feküdt!! Nálam is volt már ilyen... :/ Most ki a ketrecét szappanos/ecetes vízzel!! :)
Amúgy az sose baj ha nem pároztattad, SŐT!!! Az a jó neki... ;)
Attól is függ milyen hörcsög... Törpe vagy arany. A törpehörcsög 1,5-2 évig él. Az arany 2-3 évet is megéli. Nagyon-nagyon ritka a 3-4 év.
Bocsi a lelombozásért de tudnod kell:
1,5 évesen a hörcsög már nem fiatal, rohamosan látszanak a öregedés jelei: a hasán megkopik a szőr, idő után szinte kopasz lesz ott, a bundája nem lesz az a régi szép fényes és rendezett, hanem össze-vissza kócos lesz és elveszti élénk fényességét. Aktívnak ugyan úgy aktív marad, fog rohangálni stb. Továbbá egyre többet fog aludni.
Az én ... mondhatom a legjobb barátom 1,10 évesen hunyt el. Halála előtti nap össze-vissza rohangált játszott, másnap arra ébredtem, hogy ott fekszik a forgácsban, mozdulatlanul, már csak pislog... De még élt. Anya szerint és szerintem is megvárta míg felébredek, hogy utoljára találkozzunk. Én hiszek benne. Aki nem vessen magára... Aztán hirtelen rándult egyet a lába és elment. Még ma is hiányzik. A másik törpehörim ő is 1,10 évesen halt meg szegény. El kell fogadni...
Továbbá: szerintem is jó ötlet lenne, ha kitakarítanátok a ketrecet. Hetente ajánlott 1-2 alkalommal kitakarítani. Nem úgy hogy 2 hetente, vagy havonta egyszer mint az ismerősöm. :D
Bármi kérdésed van hörcsögökkel kapcsolatban, nagyon szívesen segítek. Ha az öregedésükről vagy mondom: bármiről akarsz kérdezni, írj privátban nyugodtan!
#6-os vagyok.
Az 1. válaszoló nagy baromságot írt az életkoruk kapcsán!
Mi az, hogy simán 3-4, ha nem több???? Te aztán tudod, hogyan hazudj másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!