Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Beteg a malackám, szerintetek...

Beteg a malackám, szerintetek érdemes etetni fecskendővel?

Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem hogy szegényem nem érzi jól magát,és azonnal elvittem orvoshoz.Szerinte a malackának bélfertőzése van,és ez elég veszélyes rá nézve mivel sok antibiotikumot kell kapjon.Nem eszik és iszik semmit jóformán egy ideje egy falatot sem evett ma,itatni próbáltam de azt sem óhajtott.Mit tegyek?Ha nem eszik,iszik elpusztulhat,és nem tudom mikorra lesz olyan állapotban hogy tudjon enni.
2013. júl. 26. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem amikor beteg volt a tengerimalackám akkor kaptunk az állatorvostól fecskendőt és azzal etettük,itattuk azóta rendbe jött mérgezése volt a salitól azóta is bánom miért adtam neki, pedig már helyre jött.
2013. júl. 27. 00:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ha még csak mérgezése lenne szegényemnek minden baja van kötőhártya gyulladás-véres,híg széklet-nem eszik,iszik és szegényem nagyon kedvtelen... kaptunk gyógyszert,de azt mondta az orvos,hogy egyáltalán nem biztos hogy túléli.Azt mondta etessem almával,répával,de amilyen falánk volt...Most egyáltalán nem eszik,félek hogy ez okozza majd a vesztét,szeretnék segíteni neki,mindenképp itatom mert nagyon meleg van de etetéshez kell valami tipp mert nem eszik semmit és 800 gramm helyett alig van 400!
2013. júl. 27. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg gyümölcscentrifugával, turmixféle géppel répa, alma stb levet készíteni neki, és megetetni vele egy fecskendővel, így folyadék és táplálék is jutna a szervezetébe. Remélem, meggyógyul szegény!
2013. júl. 27. 00:53
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 27. 07:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mondta,hogy így etessem,reszeltem neki répát de semmmit nem eszik és már most mennék a boltba bébitápszerért ha nem a belével lenne baj de szerintem ha nem etetem még rosszabb lesz,itatni természetesen itatom,mert borzasztó a hőség és próbálom lejjebb vinni a hőmérsékletet is de nagyon nincs jól.ettől az áttetsző injekcióstűvel adagolt valamitől kicsit megkábul..Antibiotikumot meg csak 4-5 nap mulva kaphat..
2013. júl. 27. 10:03
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon rosszul néz ki szegényem etettem de alig birja lenyelni és utálja az egészet próbálok vele sokat foglalkozni,nem magára hagyni...
2013. júl. 27. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj szegénykém remélem rendbe jön!!!
2013. júl. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!